Mi az Apps World Apps?

Az Apps World Apps elérhetővé és egyszerűvé teszi a Mobil Applikációkhoz való hozzáférést kis- és középvállalkozások számára.Lehetőséget biztosítunk arra, hogy akár Saját Maguk is létrehozhassanak iPhone, iPad, HTML5, és Android applikációkat, mobil platformunkat használva. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy párhuzamosan létrehozzanak, szerkesszenek és online kezeljék mobil felületüket, mindenféle programozási képzettség nélkül.

Ki használhatja az AppsWorldApps.com platformját?

Bármely Vállalkozás használhatja az általunk biztosított kezelő felületet annak érdekében, hogy naprakész információkat biztosítson ügyfeleinek iPhone és/vagy Android applikációjával.

Mi az iPhone és Android applikáció?

Az iPhone applikáció egy kis komputer program ami iPhone-on fut. A Mobil Platform az iPhone és Android, nagyszerű lehetőséget biztosíthat Vállalkozásának Eredményes Marketingjére és az AppsWorldApps.com teljes mértékben biztosítja ezt a lehetőséget.

An Android applikáció egy hasonló komputer program, amely ellenben Android telefonokra van tervezve.

Melyek az Apps World Apps legfőbb funkciói?

 • Az applikációk tartalma azonnal frissül a kezelő felületünk használatának eredményeképpen.
 • Közvetlenül Értékesíthet Vásárlóinak az applikáción belül.
 • Pezsdítse fel Közösségi életét "Tell a Friend"- Mondd el egy barátodnak funkciónk segítségével.
 • Tegye lehetővé, hogy ügyfelei eljussanak Önhöz bárhonnan a világból GPS navigációval.
 • Lássa el információkkal ügyfeleit. Tájékoztassa Őket aktuális akcióiról, eseményeiről, híreiről.
 • Növelje ügyfelei lojalitását! Hozzon létre kuponokat az applikációján belül, és jutassa el ezeket közvetlenül az ügyfelei telfonjára, környezetkímélő módon.
 • Engedje, hogy ügyfelei közvetlenül és egyszerűen vegyék fel a kapcsolatot Vállalkozásával.
 • Építse Brandjét és ügyfelei lojalitását Brandjével szembe, bátorítva Őket, hogy váljanak gyakori vásárlókká.
 • Ámítsa el Ügyfeleit,reklámozza vállalkozását és építsen ki egy nélkülözhetetlen Mobil Jelenlétet.
 • Mobil Applikáció csomagjaink rendkívül elérhetők, már $39 per hó ártól.

Hogyan segítheti egy Applikáció Vállalkozását?

Az iPhone és Android telefonok fenekestől forgatták fel a világot, elsősorban a felhasználók által a telefonjaikra letölthető applikációknak köszönhetően. Az applikációk azonnali információkhoz és kapcsolatfelvételi lehetőséghez juttatják iPhone és/vagy Android készülékeikről. A mi megoldásainkkal Ön elkötelezheti, tájékoztathatja és hatni tud ügyfeleire, vevőire. Brand építési megoldásokat is biztosítunk, kifejezetten ebből a célból kifejlesztett eszközeinkkel, mint például a kuponok.

Hogyan tud lojalitást építeni a Brandjével kapcsolatosan, az Apps World Apps segítségével?

Az Apps World Apps az ideális módszer a kis- és középvállalkozások számára akik brandet és lojalitást szeretnének építeni és ezzel együtt állandó vásárlókört. Ezt úgy érjük el hogy, applikációkat biztosítunk a vállalkozások számára, melyeknek funkciói gyakori látogatásra késztetik a vevőket. Kuponjaikat a vállalkozásoknál tudják érvényesíteni egy "check in coupon" rendszerrel.

Hogy működik a check in coupon rendszer?

Amikor egy vevő megjelenik a vállalkozás helyszínén, kapnak egy jutalom kupont 10.-ik, 25.-ik, 50.-ik, 100.-ik, 500.-ik, vagy akár 1000.-ik megjelenéskor. A kupon rendszer teljes mértékben testreszabható a vállalkozás által és igény szerint bármikor létrehozható és kezelhető az általunk biztosított admin felületen keresztül.

A kuponok egy képként jelennek meg az applikáción belül és felhasználáskor egy gombnyomással törölhetők az ügyfél telefonján, a vállalkozás mnkatársa által, biztosítva ezzel a kuponok egyszeri felhasználását. Semmilyen más eszközre nincs szükség a kuponok kezelésére, bárkód szkenner vagy más költséges módszerre. Nem kell kuponokat nyomtatni, ezzel a környezetet is kíméljük.Ez a rendszer rendkívüli módon egyszerű, költségkímélő és hatékony eszköz a kis- és középvállakozások kezében a brand iránti lojalitás növelésére.

Mibe kerül az Apps World Apps ?

Tekintse meg árainkat itt: http://www.appsworldapps.com/pricing.html

**Az iTunes App Store éves díja 99$/év, mely az applikáció feltöltésének jogát biztosítja. Az Apple elvárása szerint minden vállalkozásnak amely fel seretné helyezni applikációját az Apple Storeba rendelkeznie kell egy saját Apple Fejlesztői számlával.

Mit tartalmaz az Apps World Apps?

 • Megszemélyesített iPhone és/vagy Android applikáció megoldást az Ön vállalkozására testreszabva.
 • Az Applikációt személyesen a saját munkatársaink helyezik el az App Storeba.
 • Az Applikációjának élethosszig tartó karbanatrtása és támogatás.
 • Az Applikációjának rendszeres frissítései és fejlesztései.
 • Hatékony CMS számla, hogy applikációja mindig azonnal frissüljön.
 • És sok minden más...

Mennyire egyszerű kezelni az Apps World Apps rendszerét?

 1. Hozd létre az App Tabot
 2. Az App tartalmának Szerkesztése
 3. Az App megjelenésének szerkesztése
 4. A mobil applikáció előnézete
 5. Fizetés és publikálás

Mennyit kell várnom applikációmra?

Az Apps worls Apps 1 hét alatt felhelyezi az Android (Google Play) Áruházba. Az iPhone applikációk engedélyezése akár 2-3 hetet is igénybe vehet.

Hogyyan frissíthetem applikációmat?

Változtatni szeretnéd az alkalmazásod tartalmát? Semmi Gond.Jelentkezz be az Apps World Apps fiókodba és végezd el a szükséges módosításokat. A bevitt tartalom automatikusan frissül az applikációban.Nem is lehetne egyszerűbb!.

Mi történik, ha az Apple visszadobja az applikációmat?

Az Apps World Apps keményen dolgozik annak érdekében, hogy biztosítsa az összes a rendszerünkben létrehozott alkalmazás engedélyezését. Garantáljuk, hogy applikációja elfogadásra kerül, vagy visszafizetjük pénzét.

Hogyan szüntethetem meg fiókomat az Apps World Appsnél

Kérem vegye fel a kapcsolatot képviselőjével, vagy hívjon minket, hogy töröljük számláját rendszerünkből.

Hogyan kezdte meg tevékenységét az Apps World Apps?

Az Apps World Apps egy idegenforgalmi marketing területén tevékenykedő kis csapat ötleteként jött létre, akik megelégelték, azt hogy a kis- és közép vállalkozások nem juthatnak hozzá ahhoz a marketing eszközhöz, mely napjainkban nélkülözhetetlen a vállalkozások számára, bármely területről lenne szó. Jelenleg Magyarországon, de akár világszerte elmondható, hogy az applikáció fejlesztése nagyon magas díjakon történik, akár több milliós nagyságrendről beszélhetünk. Ezért megtaláltuk azt a véleményünk szerint a világon a legjobb applikációkat fejlesztő programozó társaságot akikkel együtműködve, már több éves tapasztalatok és gyakorlat alapján úgy minőségileg, mint árfekvésben - a piaci ár töredékéért, verhetetlen Applikációkat tudunk biztosítani Ügyfeleink számára.

Hogyan működnek a Push Notifikációk, az évszázad Marketineszközének kikiáltott üzenetek?

Szeretné tájéoztatni vevőit az aktuális akcióiról, eseményeiről? Az Apps World Apps rendszerén belül, saját kezelőfelületét használva Push Üzeneteket küldhet egyenesen a potenciális vevőköre részére. Vigye be a kezelőfelületre a kívánt szöveget, állítsa be a küldés időpontját, vagy küldje el azonnal egy gombnyomással üzenetét. Nem is lehetne egyszerűbb!

További kérdésem volna, mit tegyek?

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, bármely kérdésével kapcsolatosan.

Copyright ©2013. All Rights Reserved. AppsWorldApps.com
^ Az Oldal Elejére